Achtergrond

Primair doel van de alumni vereniging is het organiseren van Symposium Financial Planning op academisch niveau met interessante en het uitbreiden van het netwerk van alumni van de Mastercourse Financial Planning. De alumnibijeenkomsten moeten een ontmoeting zijn van mfp-ers die een gemeenschappelijke interesse met elkaar willen delen en bediscussiëren. Dit onder het genot van een hapje en een drankje.

De (MFP’ers) behoren tot de best opgeleide professionals in de wereld van financieel advies. Naast een ruime ervaring in de financiële dienstverlening hebben zij allen een post academische of daarmee gelijkgestelde opleiding gevolgd in financiële planning.

 

Deze opleiding wordt op dit moment in Nederland aangeboden door:

Het Erasmus Instituut voor Financiële Planning

Link naar opleiding: http://www.erasmusifp.nl/mastercourse (Erasmus Universiteit Rotterdam)

De MFP-opleidingen bieden een programma dat bestaat uit alle onderdelen die voor het samenstellen van een geïntegreerd financieel advies van belang zijn, zoals bijvoorbeeld: Recht, Fiscaliteiten, Sociale Zekerheid, Beleggen, Verzekeren, Financieren, Pensioenen, Nalatenschapsplanning en DGA en IB ondernemers. Sluitstuk van de opleiding is het samenstellen van een geïntegreerd financieel plan, in combinatie met de mondelinge verdediging hiervan en het schrijven van een scriptie over een gerelateerd onderwerp.

 

Je kunt aanmelden bij onze LinkedIn groep

LinkedIn-Logo-2C

Linkedingroep MFPalumni vereniging

 

s2Member®